Home Diverse Metode prin care clienţii unei agenţii SEO pot verifica în mod gratuit dacă site-ul este optimizat şi eficiența serviciilor oferite

Metode prin care clienţii unei agenţii SEO pot verifica în mod gratuit dacă site-ul este optimizat şi eficiența serviciilor oferite

by BeCool

Orice client se comportă ca un “Toma necredinciosul” înainte de a se adresa în vederea obţinerii unei servicii de la o agenţie SEO pentru că acesta este un tărâm al necunoscutului pentru cei care nu au idee despre beneficiile pe care le pot obţine în urma acestei colaborări.

Pentru cei care se văd în ipostaza de a alege serviciile unei agenţii SEO, oamenii sunt nevoiţi să pună în balanţă beneficiile pe care le obţin în raport cu eforturile depuse şi au dreptul de a verifica dacă raportul calitate-pret este satisfăcător. Concret, clienţii pot verifica dacă site-ul este optimizat SEO On-Page şi pot pune pe primul lor performanța şi viteza de încărcare.

Google ia în calcul şi premiază site-urile securizate cu certificat SSL

Certificatele SSL ale site-urilor sunt cele care criptează informaţiile transmise între server şi client. Ceea ce înseamnă că informaţiile criptate nu pot fi decriptate cu excepţia serverului căruia îi sunt adresate, acest lucru garantând că informaţiile transmise către un site web nu pot fi furate sau modificate de persoanele rău intenţionate. Clienţii unei agenţii SEO îşi pot da seama ca site-ul are certificat SSL printr-o simplă verificare a protocolului folosit pentru accesare, dacă este HTTPS. În cazul în care site-ul este HTTP, nu există certificat SSL instalat.

Google premiază şi poziţionează în top site-urile ce se încarcă rapid

Pentru că este secolul vitezei, Google va pune accent pe modul în care se încarcă site-urile, pe performanța acestora, dacă găzduirea este din România sau dacă serverul este cât mai performant, tehnologia de stocare SSD este nouă şi sunt alocate resurse mari de tip Memorie sau CPU.

Clienţii pot accesa Google Page Speed Insights

Cele mai citite articole

Clienţii agenţiilor SEO sunt sfătuiţi să facă testul Google Page Speed Insights, şi anume să acceseze aceasta pagină şi să obţină notă pentru performanta desktop şi pentru performanța mobilă, dar şi sugestii de optimizare pentru a obţine un scor cât mai bun.

Clienţii pot accesa Test my site with Google

Un instrument relativ nou pentru clienţii agenţiilor SEO este Test my site with Google, în care se testează performanța şi viteza de încărcare Google. Acest tool este oarecum nou şi oferă rezultate exacte referitoare la numărul de secunde necesare pentru că site-ul să fie încărcat integral, rezultate care sunt comparate cu alte site-uri similare din domeniul de activitate.

Clienţii agenţiilor SEO pot face testul SEO Site Checkup

Aceasta este o aplicaţie care efectuează analiza foarte detaliată a site-ului şi care oferă la final un scor bun şi rezultate dedicate cu privire la SEO. Acest test verifica etichetele meta şi corectitudinea lor, etichetele heading şi ordinea lor, densitatea cuvintelor cheie, existenţa fişierelor sitemap, precum şi optimizarea fişierelor CSS şi JS şi optimizarea pentru mobil.

În concluzie, clienţii agenţiilor SEO au posibilitatea de a efectua gratuit teste pentru a-şi face o idee generală despre optimizarea site-ului pentru care apelează la aceste servicii.

Cele mai citite articole

You may also like