Home Stiri De ce să cumperi un microfon spion?

De ce să cumperi un microfon spion?

by BeCool

Acest mic obiect gadget cu microfon ascuns va revoluționa spionajul. Într-adevăr, un microfon spion este dispozitivul perfect pentru toate serviciile secrete respectabile. Nu numai că îți permite o calitate a ascultării performantă dincolo de un anumit număr de decibeli (această cifră variază în funcție de produse), dar este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, ceea ce vă face spionajul la fel de ușor ca jocul unui copil!

Ascultare la distanță optimă 

Vrei să știi ce se spune într-o cameră în timp ce ești plecat sau vrei doar să asculți o conversație? Microfonul mini recorder spion este făcut pentru tine. Într-adevăr, acest dispozitiv wireless permite ascultarea de la distanță de calitate. Amplasat într-o cameră, acest dispozitiv de spionaj de înaltă performanță te va ține la curent cu totul datorită înregistratorului său de voce. Spionajul nu a fost niciodată mai ușor cu un microfon de înregistrare. Aceste dispozitive au avantajul de a fi complet autonome. Astfel, chiar dacă nu ești acasă, microfonul spion este capabil să înregistreze toate sunetele pe care le va stoca ulterior pe un card SD sau micro SD. Durata de viață a bateriei variază de la dispozitiv la dispozitiv, dar toate au o durată lungă de viață a bateriei în general.

Ușurință în utilizare 

Microfonul spion are particularitatea de a fi ușor de utilizat. Deci, chiar dacă nu te simți confortabil cu produsele de înaltă tehnologie, acest dispozitiv nu va fi o problemă pentru tine. Funcționează datorită rețelei GSM prin simpla introducere a unei cartele SIM în interior. Faci un abonament cu un operator de telefonie mobilă, asigurându-te că acesta din urmă este compatibil cu microfonul spion. 

Cele mai citite articole

Cu toate acestea, sunt necesare câteva mici manipulări înainte de a introduce cardul. Trebuie doar să dezactivezi codul PIN al cardului. Pentru a face acest lucru, utilizează un telefon mobil în care introduci cardul. Parcurgi setările și dezactivezi codul PIN. Odată dezactivat, poți introduce în cele din urmă cardul în gadget. Ai grijă, totuși, să utilizezi dispozitivul într-o zonă acoperită de rețeaua GSM.

O funcție de detector de voce pentru monitorizarea calității

Unele microfoane spion au o caracteristică foarte utilă: funcția de detector de voce sau numită apel invers automat. Aici, nu este nevoie să apelezi dispozitivul și să aștepți degeaba să apară un sunet. Face treaba pentru tine! Într-adevăr, de îndată ce un sunet sau o voce apare în camera în care ai plasat microfonul spion, acesta te va apela automat la numărul pe care l-ai configurat anterior. 

Astfel, nu este nevoie să apelezi spionul GSM în mod constant. Vei putea asculta de la distanță sunetele din jurul dispozitivului într-un mod nedetectabil! Este cel mai bun echipament de spionaj care te transformă într-un adevărat James Bond.  

Cele mai citite articole

You may also like