Home Stiri Ce trebuie să știi despre răcitoarele de bere înainte de a le achiziționa

Ce trebuie să știi despre răcitoarele de bere înainte de a le achiziționa

by BeCool

Când vine vorba de savurarea unei beri reci, nimic nu se compară cu senzația de a deschide o sticlă și a simți cum prospețimea răcoroasă te învăluie. Indiferent dacă ești un pasionat al berii, un proprietar de afaceri din industria alimentară sau pur și simplu dorești să te bucuri de o băutură rece în confortul propriei locuințe, răcitoarele de bere reprezintă accesoriul perfect pentru a-ți păstra băutura preferată la temperatura ideală.

Ce sunt răcitoarele de bere și ce avantaje au

Un răcitor de bere este un dispozitiv conceput special pentru a menține băuturile, în special berea, la o temperatură optimă pentru consum. Acesta funcționează similar cu un frigider, dar este de obicei mult mai compact și portabil, ceea ce îl face ideal pentru petreceri, picnicuri sau alte evenimente unde ai nevoie de băuturi reci.

Avantajele pe care le ai atunci când folosești un răcitor de bere includ:

 • Menținerea unei temperaturi constante: Un răcitor de bere menține berea la o temperatură constantă, indiferent de condițiile exterioare.
 • Portabilitate: Multe dintre răcitoarele de bere sunt suficient de mici pentru a fi transportate cu ușurință, ceea ce înseamnă că poți avea bere rece oriunde ai nevoie, fie că ești la un grătar în aer liber, la un picnic sau la o petrecere.
 • Capacitate de stocare: Răcitoarele de bere vin în diferite dimensiuni, astfel încât să poți alege unul care să se potrivească nevoilor tale. Dacă vrei să răcești doar câteva sticle, un aparat mai mic va fi suficient, dar dacă ai o petrecere mare, poți alege un model cu o capacitate mai mare.
 • Economie de energie: În comparație cu un frigider standard, un răcitor de bere consumă de obicei mai puțină energie. Acest lucru îl face mai economic și mai prietenos cu mediul.
 • Versatilitate: Deși sunt cunoscute ca răcitoare de bere, aceste dispozitive pot fi folosite pentru a răci orice alt tip de băutură. Deci, dacă ai oaspeți care preferă vin, suc sau apă minerală, le poți oferi și lor băutura la o temperatură plăcută.

Prin urmare, un răcitor de bere poate fi un instrument extrem de util care îți poate îmbunătăți semnificativ experiența de a savura o bere. Indiferent dacă ești un entuziast al berii sau doar cauți o modalitate convenabilă de a menține băuturile reci la evenimentele tale, un răcitor de bere ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

Tipuri de răcitoare de bere

Există mai multe tipuri de răcitoare de bere pe piață, fiecare cu propriile sale avantaje. În funcție de nevoile tale, s-ar putea să preferi un anumit tip în detrimentul altuia. Iată o prezentare a celor mai comune tipuri de răcitoare de bere:

 • Răcitoare de bere portabile: sunt cele mai comune tipuri de aparate de acest fel și sunt ideale pentru evenimente în aer liber, cum ar fi picnicuri sau grătare. Sunt ușoare, compacte și pot fi transportate cu ușurință. De obicei, funcționează cu gheață și pot menține băuturile reci pentru mai multe ore.
 • Răcitoare electrice de bere: acestea funcționează la fel ca un mini-frigider și necesită o sursă de energie pentru a lucra. Ele mențin berea la o temperatură constantă și pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, atâta timp cât există o priză în apropiere.
 • Răcitoare de bere cu robinet: în acest caz, aparatele sunt concepute pentru a fi folosite cu butoaie de bere și au un robinet încorporat pentru a turna băutura. Sunt ideale pentru petreceri sau evenimente unde se consumă o cantitate mare de bere.
 • Răcitoare de bere încorporabile: acestea sunt concepute pentru a fi încorporate într-un bar sau o bucătărie și sunt o opțiune bună dacă bei bere regulat și vrei să ai mereu o băutură rece la dispoziție.
 • Răcitoare de bere termoelectrice: aceste aparate folosesc tehnologia termoelectrică pentru a răci berea, ceea ce le face foarte silențioase și eficiente din punct de vedere energetic. Ele sunt, de asemenea, foarte precise în ceea ce privește reglarea temperaturii.

Răcitoare de bere de top de la TC Romania Crown Cool

Dacă vrei să cumperi astfel de produse, poți să alegi din gama de răcitoare de bere disponibile pe tcromania.com. Iată mai jos două produse care nouă ne-au stârnit interesul

 • Răcitorul de bere mobil SH-87-1 DCC

Cele mai citite articole

Acesta este un dispozitiv conceput pentru a menține băuturile reci în timpul evenimentelor în aer liber, precum grătarele, petrecerile sau picnicurile. 

Are următoarele caracteristici:

 • dispune de o construcție robustă, având dimensiuni de 506 x 502 x 1075 mm;
 • este echipat cu roți, permițându-i să fie ușor de transportat și deplasat în locația dorită;
 • utilizează agentul de refrigerare R134a, care este un gaz refrigerant frecvent utilizat în industria de răcire, cunoscut pentru proprietățile sale de răcire eficiente;
 • vine echipat cu un banc de gheață cu o capacitate de 45 kg, ceea ce înseamnă că îți permite să adaugi gheață pentru a menține băuturile reci și răcoroase în timpul evenimentelor în aer liber.
 • cuva are o capacitate de 87 litri
 • beneficiază de o izolație eficientă pentru a menține băuturile reci pentru o perioadă îndelungată de timp.
 • Răcitorul de bere CWP-200 Green Line 

Acesta este proiectat pentru a oferi răcirea eficientă și comoditatea necesare în spațiile de servire a băuturilor. 

Are următoarele caracteristici:

 • poate fi instalat sub tejghea, facilitând accesul rapid la băuturi reci;
 • măsoară 330 x 421 x 771 mm;
 • utilizează R290 ca agent de refrigerare, acesta fiind un gaz ecologic și natural, cunoscut și sub numele de propan;
 • are o capacitate a bancului de gheață de până în 5 kg, fiind destinat localurilor cu un flux ceva mai redus de clienți.

Acestea sunt două opțiuni de răcitoare de bere disponibile pe tcromania.com. 

Pentru mai multe produse, detalii și specificații tehnice, te invit să accesezi site-ul celor de la TC Romania Crown Cool.

Cele mai citite articole

You may also like