Home Stiri Camere frigorifice pentru reducerea costurilor

Camere frigorifice pentru reducerea costurilor

by BeCool

Pentru echiparea inteligentă a punctelor de vânzare cu amănuntul în 2022, nu uita de modelele de camere frigorifice pentru depozitarea mărfurilor perisabile precum ar fi: carnea, peștele, legumele.

Cel mai eficient echipament de stocare pentru volume mari: camera frigorifică

TC Romania Crown Cool se diferențiază de alți furnizori de echipamente prin faptul că dă o atenție specială proiectării și instalării acestor echipamente extrem de importante pentru asigurarea unui business competitiv, care să iasă învingător în fața concurenței.

Aceste structuri profesionale, camerele de stocare la rece, sunt realizate din panouri tip sandwich cu proprietăți termoizolante, concepute anume pentru a permite depozitarea alimentelor în anumite regimuri de temperaturi foarte bine stabilite.

În oferta pe care o găsești pe site-ul tcromania.com o să poți alege dintre mai multe modele de camere frigorifice cu dimensiuni standard, dar vei putea și să plasezi comenzi de camere de răcire cu niște parametri individuali optimizați pe specificul afacerii tale.

Găsești aici:

  • camere frigorifice cu reglare la temperatura joasă pentru carne, peste, semifabricate;
  • camere frigorifice cu temperatura negativă medie pentru depozitarea alimentelor perisabile în mediul ambiant;
  • camere de congelare cu șoc, care sunt utilizate pentru stocarea produselor congelate ce au nevoie de o coborâre rapidă a temperaturii (după ce au fost introduse în interiorul spațiului de stocare).

Nu ezita și comandă acum o cameră frigorifică performantă de la TC Romania Crown Cool, deoarece calitatea produselor pe care le vinzi depinde nu doar de ele însele, de proprietățile lor intrinseci, ci și de tehnologiile de prelucrare, cât și de condițiile specifice în care au fost depozitate până la aducerea lor în zonele de comercializare efectivă.

Probabil că, dacă ai căutat deja informații despre aceste echipamente mari de stocare a mărfurilor la rece, ți-ai dat seama că datele din online sunt extrem de multe și uneori chiar contradictorii.

Tocmai din acest motiv cel mai bine este să vorbești direct cu specialiști adevărați în materie, precum aceia de la TC Romania Crown Cool. Nimeni nu o să te îndrume în legătură cu cea mai bună cameră frigorifică potrivită pentru business-ul tău, decât aceia care le fabrică și montează la clienți în mod curent, nu-i așa?

Cele mai citite articole

Dacă ar fi să ne referim la aspectele constructive cele mai la îndemână pentru un nespecialist în domeniu, precum ești tu, probabil că te-ai întrebat deja ce panouri de tavan și de perete sunt cele mai bune, ce podea ar trebui să aibă o astfel de instalație specială de stocare la frig, dacă este mai bun un echipament fix ori unul modular, dacă ușile ideale sunt cele batante sau glisante. 

Până și referitor la culoarea pereților exteriori probabil că ți-ai pus tot felul de întrebări, lucru în indisolubilă legătură cu materialele folosite la construcția acestui spațiu de stocare destinat mai ales firmelor din domeniul alimentar de dimensiuni medii și mari.

2022: anul în care merită să ai o cameră frigorifică performantă

Chiar dacă urmează să faci un efort și să cumperi în această perioadă de (încă) pandemie un asemenea echipament impozant, o să vezi că investiția se va amortiza mai rapid decât ai putea crede, deoarece vei putea să te aprovizionezi la intervale de timp mai mari și în cantități sporite, ceea ce va reduce costurile cu transportul, dar îți va permite și să obții niște prețuri mai bune de la furnizori comandând mai mult.

Pe de altă parte, o să poți să stochezi aceeași cantitate de mărfuri cu niște costuri la energia electrică mai mici decât dacă ai folosi pentru această mai multe lăzi frigorifice, dulapuri de răcire (congelatoare), vitrine, fie ele și profesionale.

E suficient să faci un calcul rapid și o să vezi că ieși în câștig, care socotești cât ți-ar veni în a doua situație factura la curent. Plus că se vor reduce și costurile de întreținere, lucru deloc de neglijat. 

Specialiștii chiar sunt de acord cu faptul că o cameră de răcire este mult mai fiabilă și are nevoie de o întreținere vizibil mai redusă decât o serie întreagă de echipamente de răcire și congelare mai mici, fiecare cu pretențiile sale în materie de funcționare optimă.

Până și angajații tăi îți vor mulțumi pentru că îi salvezi de corvoadă de a avea grijă de mai multe echipamente, îi scapi de munca migăloasă de curățire a acestora la intervale scurte de timp, le permiți să își crească productivitatea la locurile lor de muncă.

Pentru mai multe detalii și comenzi de camere frigorifice apelează cu încredere la TC Romania Crown Cool!

Cele mai citite articole

You may also like