Home Stiri De ce armele de foc sunt eficiente pentru autoapărare?

De ce armele de foc sunt eficiente pentru autoapărare?

by BeCool

Există numeroase motive pentru care oamenii decid să dețină arme, dar cel mai popular este autoapărarea. Majoritatea proprietarilor de arme declară că își folosesc armele pentru protecție, vânătoare și concurență, iar mulți oameni colectează sau moștenesc arme. Pistoalele împuternicesc persoanele care ar putea fi victime ale criminalilor și, prin urmare, armele de foc sunt ideale ca arme de autoapărare. Iată câteva dintre motivele pentru care armele sunt potrivite pentru autoapărare, oferite de profesioniștii în educația armelor de foc de la LTC Austin, un furnizor de top al cursurilor online Austin LTC .

Salvează-ți viața

Un studiu din 1993 a indicat că armele sunt utilizate în mod obișnuit pentru autoapărare mai des decât pentru comiterea infracțiunilor. Mai mult, raportul Departamentului Justiției cu privire la violența armelor de foc care acoperă anii 1993-2011 arată că aproape 1% dintre victimele infracțiunilor violente care nu au fost fatale au folosit arme pentru autoapărare prin amenințarea sau atacarea infractorilor. Prin urmare, a avea o armă de foc în timp ce vă confruntați cu un pericol iminent vă poate proteja viața.

Protejați-vă familia și pe ceilalți

Cele mai citite articole

În afară de a vă proteja, pistoale de autoapărare vă pot ajuta în protejarea celor dragi și a altor persoane. A purta o armă de foc înseamnă a purta un anumit grad de responsabilitate pentru siguranța străinilor, colegilor, familiei și prietenilor. Mai mult, purtarea unei arme ascunse îți îmbunătățește conștientizarea mediului înconjurător, ceea ce te ajută să eviți pericolul. Protejarea pe tine și pe cei din jur cu o armă este o preocupare primordială, deoarece numărul de arestări în SUA este mare și oricine ar putea fi un criminal dorit. Mai mult, timpul mediu de răspuns pentru poliție este de 11 minute sau mai mult, ceea ce face un avantaj semnificativ să ai o armă pentru protecție în situații de viață sau de moarte.

Folosiți ca un factor de descurajare

Un studiu realizat asupra criminalilor din închisoare a arătat că majoritatea infractorilor se tem să se întâlnească cu victimele înarmate. Infractorii au mărturisit că se tem mai mult de victimele înarmate decât de ofițerii de poliție. Criminalii au declarat că se tem că vor fi împușcați, capturați sau răniți și, astfel, civilii care poartă arme de foc acționează ca elemente de descurajare a criminalității. Purtarea de arme descurajează infractorii să comită infracțiuni din cauza fricii de a se confruntă cu victime înarmate și pregătite.

Prevenirea jafului armat

Statele Unite au legi mai slabe privind proprietatea armelor care facilitează civilii să dețină arme și să se înarmeze. Ca urmare, există mai puține invazii la domiciliu sau spargeri care implică violență cu armele. În plus, cercetările de prevenire a criminalității indică statele cu un număr mare de proprietari de arme și permisele înregistrează rate mai mici de omucidere și criminalitate violentă.

Cele mai citite articole

You may also like