Home Stiri MLD Guns – magazinul tau de vanatoare

MLD Guns – magazinul tau de vanatoare

by BeCool

Echipamentul selectat corespunzator pentru vanatoare si pescuit este cheia succesului. Nu exista fleacuri la vanatoare sau la pescuit, iar un accesoriu prost ales poate strica o partida sau poate deveni un pericol pentru vanator. 

Magazinul online MLD Guns ofera accesorii si echipamente pentru vanatoare si pescuit, precum si drumetii: rucsacuri, curele pentru pantaloni, caciuli si manusi de vanatoare. Nimic in plus, doar elementele esentiale. Curelele pentru pantaloni sunt durabile si practice, concepute pentru pantalonii de vanatoare cu o bucla larga pentru centura. 

Manusile si sepcile de vanatoare sunt facute in asa fel incat sa nu fie doar calduroase pe vreme friguroasa, ci sa si poti lucra confortabil. Rucsacurile sunt incapatoare si confortabile si este convenabil sa mergi cu ele.

Magazin de vanatoare MLD Guns

Daca iti plac vanatoarea, pescuitul sau drumetiile pe tot parcursul anului, vei avea nevoie de cel putin doua seturi de imbracaminte pentru sezonul de iarna si, respectiv, de vara. Nu repeta greselile incepatorilor. Nu ar trebui sa crezi ca un costum de vara pentru vanatoare o sa-ti tina de cald iarna. Acest lucru este imposibil chiar daca pui o gramada de haine sub el. 

O astfel de solutie cu siguranta nu va oferi confortul necesar, iti va reduce mobilitatea si dexteritatea. In plus, acest lucru va duce cel mai probabil la cresterea transpiratiei (cu miscare activa) si la inghetare ulterioara. Un costum de iarna bun (precum si unul bun de vara) ar trebui sa fie fara indoiala in arsenalul unui turist, vanator sau pescar.

Cele mai citite articole

De asemenea, trebuie avut in vedere faptul ca in magazinul online MLD Guns exista seturi de echipamente pentru vanatoare si pescuit care au o anumita versatilitate. Jachetele pot fi furnizate cu o captuseala detasabila, care incalzeste semnificativ. 

Pentru pantaloni, exista si pantaloni izolatori care se poarta sub pantalonii de pescuit sau de vanatoare. Desigur, o astfel de transformare nu va transforma un costum de vara intr-unul de iarna cu drepturi depline, dar iti va permite sa il utilizezi la inceputul primaverii si la sfarsitul toamnei.

Atunci cand alegi un echipament de vanatoare si pescuit, acorda atentie unei astfel de optiuni precum imbracamintea cu membrana. Produsele din tesatura cu membrana nu sunt suflate de vant, apa nu patrunde prin ele, impiedica pierderea caldurii si elimina umezeala in exterior. Astfel de produse sunt o protectie excelenta impotriva efectelor vaporilor nocivi, substantelor chimice etc. asupra organismului. Tesatura cu membrana „respira” si protejeaza corpul uman atat de supraincalzire, cat si de hipotermie.

Echipament de vanatoare fara zgomot

Pentru vanatori si, intr-o oarecare masura, pentru pescari, zgomotul hainelor joaca un anumit rol. La vanatoare, cel mai mic fosnet poate speria un potential trofeu. Prin urmare, hainele de vanatoare de inalta calitate sunt de obicei cusute din tesaturi netede care nu scot sunete la frecare. Cand cumperi un echipament de vanatoare din magazinul online MLD Guns, trebuie sa te asiguri ca nu este zgomotos.

In magazinul online MLD Guns exista si costume de vanatoare de camuflaj. Cu ajutorul unor astfel de haine te poti „dizolva” pur si simplu in mediu si te asiguri ca trofeul asteptat este literalmente la indemana. Astfel de costume de camuflaj sunt realizate din puf natural, materiale artificiale sau o combinatie a ambelor si sunt purtate peste hainele principale de vanatoare.  

Cele mai citite articole

You may also like